Do you believe in magic?

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Fall/Winter 2015-2016: Νέες σειρές και σειρές που συνεχίζονται

1)      Angel from Hell
Η αγαπημένη μας Jane Lynch αν και έφυγε από το Glee, μιας και η σειρά σταμάτησε, ο ρόλος της σχεδόν την ακολουθεί. Αυτή την φορά παρουσιάζεται σαν μια αγενής φύλακας άγγελος που έχει ως κύριος μέλημα της την προστασία της  Alison. Η Alison , που είναι δερματολόγος, μόλις έχει χάσει την μητέρα της και αρχίζει να πέφτει σε κατάθλιψη. Κάτι που η αγαπητή μας Amy (Jane Lynch) θα το αλλάξει αφού θα γίνει η καλύτερη της φίλη.



2)      Blindspot
Καταμεσής του δρόμου εμφανίζεται μια κοπέλα με τατουάζ στο σώμα της. Το FBI την φέρνει στις εγκαταστάσεις του για να μάθει την πραγματική ταυτότητα της κοπέλα κάτι που αποδεικνύεται δύσκολο αφού δεν έχει την μνήμη της. Λίγο αργότερα ανακαλύπτει ότι τα τατουάζ που βρίσκονται πάνω της είναι στην ουσία στοιχεία που βοηθούν στην διαλεύκανση διαφόρων εγκλημάτων ενώ παράλληλα είναι στοιχεία για να βρει την μνήμη της και άρα να μάθει ποια πραγματικά είναι.


3)      Containment
Η σειρά ξετυλίγεται στην Ατλάντα. Τα πράγματα είναι απλά. Μια γιατρός είναι παρούσα στην αρχή μιας μολυσματικής ασθένειας , η οποία εξαπλώνεται και γίνεται επιδημία. Έτσι οι υγιείς πολίτες πρέπει να σκοτώσουν τους μολυσμένους προκειμένου να σωθούν αυτοί και η ανθρωπότητα. Ο δημιουργοί της σειράς προέρχονται από το Vampire Diaries και το Originals.  Αυτό από μόνο του μας έκανε να θέλουμε να το δούμε (lies! Και ο Kai, κατά κόσμο Chris Wood, ήταν μια ακόμα δικαιολογία).

4)      Crazy Ex-girlfriend

Η Rebecca τα είχε με τον Josh. Ώσπου χώρισαν. 10 χρόνια μετά συναντιούνται στο δρόμο και η Rebecca βάζει σκοπό της ζωής της να ξανακερδίζει τον πρώτο της έρωτα. Έτσι μετακομίζει από την Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια και από εκεί και πέρα περνά διάφορες περιπέτειες, τραγουδώντας για το οτιδήποτε νοιώθει-αισθάνεται-αντιμετωπίζει κάνοντας μας να γελάσουμε με το πώς μπορεί να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα μέσα στο κεφάλι ενός ανθρώπου.  Δημιουργός της σειράς προέρχεται από το The Devil Wears Prada και ο σκηνοθέτης προέρχεται από το 500 days of Summer. Τα συμπεράσματα ,λοιπόν, δικά σας.




 5)      Dc’s Legends of Tomorrow
O Rip Hunter ένας ταξιδιώτης έρχεται από το μέλλον με το μόνο του σκοπό να σώσει το μέλλον, σώζοντας το πλανήτη αλλά και τον ίδιο τον χρόνο. Για να το καταφέρει αυτό οι ήρωες (Arrow, Flash, Black Canary) και οι κακοί ( Captain Cold)  πρέπει να ενωθούν και να συνεργαστούν προκειμένου να σωθεί η ανθρωπότητα και να γίνουν οι θρύλοι του αύριο.



6)       The Frankenstein Code
Ένας ηλικιωμένος αστυνομικός δέχεται μια επίθεση από ένα κλέφτη και λίγο αργότερα βρίσκεται νεκρός. Όμως όχι για πολύ. Μια ομάδα αποφασίζει να τον αναστήσει κάνοντας τον ένα σύγχρονο Φράνκενσταϊν, δίνοντας του τα νιάτα του πίσω καθώς και αρκετή δύναμη που δεν είχε άλλοτε. Επιστρέφει στο παλιό του επάγγελμα και προστατεύει τον γιο του από τα διάφορα προβλήματα που έχει ενώ ξαναζεί την ζωή του, αφού έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Παραγωγοί της συγκεκριμένης σειράς έρχονται κατευθείαν από το Homeland.


7)      Heroes Reborn
Η σειρά  Heroes του 2006 επιστρέφει απλά έχοντας προσθέσει νέους χαρακτήρας. Οι κλασσικοί πια σε εμάς  Ήρωες είναι άνθρωποι που δεν έχουν συνηθισμένες δυνάμεις όπως οι υπόλοιποι και στην ουσία κανείς δεν τους θέλει και απλά όλοι θέλουν να πεθάνουν. Άρα σκοπός τους είναι να βρουν όσους περισσότερους σύμμαχους ώστε να σωθούν από τους απλούς-καθημερινούς ανθρώπους.

8)      Limitless
Η ταινία για πρώτη φορά μεταφέρεται και σε σειρά. Ένα χάπι που δίνει την δυνατότητα να αναπτύσσει την νοητική ικανότητα του ανθρώπου χορηγείται από τον παλιό από την ταινία Eddie Morra στο νέο πια Brian Sinclair ο οποίος θα ζήσει και εκείνος τις περιπέτειες του με όπλο του την απεριόριστη γνώση.


 9)      Lucifer
Ο διάβολος βαρέθηκε τον κάτω κόσμο και είπε να αλλάξει την ρουτίνα του. Έτσι ανέβηκε στον πάνω κόσμο και συγκεκριμένα στο  Lost Angels. Εκεί θα βοηθήσει την αστυνομία να πιάσει διάφορους εγκληματίες με την βοήθεια των δυνάμεων του. Όμως το ότι ο διάβολος έφυγε από τον κάτω κόσμο θα προκαλέσει σύγχυση και έτσι θα πρέπει να ζήσει και στους δύο κόσμους, αν θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες.

10)   Minority Report
Όλα ξετυλίγονται στο μέλλον όταν τρία παιδιά, ένα κορίτσι και  δύο δίδυμα αδέρφια τα παίρνει η κυβέρνηση και ‘γεμίζει ΄ την μνήμη τους με μελλοντικούς φόνους και εγκλήματα. Τα χρόνια περνούν και τα δύο αυτά αδέρφια δεν έχουν επαφή το ένα με το άλλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ένα από τα δύο αδέρφια είναι ότι του έρχονται φλασιές από τους φόνους αλλά δεν φτάνει εγκαίρως στο τόπο του εγκλήματος καθώς ο άλλος αδερφός ξέρει πάντα το όνομα του τόπου όπου θα γίνει το έγκλημα. Με την βοήθεια του κοριτσιού από το παρελθόν θα προσπαθήσουν να φτάνουν εγκαίρως και να βρουν τον χαμένο του αδελφό.


11)Blood & Oil
Ένα ζευγάρι αναζητά το αμερικάνικο όνειρο και τελικά το μόνο που βρίσκει είναι αναποδιές μέχρι να μπορέσει τελικά να τα καταφέρει. Όλα αυτά ανακατεμένα με πολύ πετρέλαιο και πολύ Chace Crawfort (Nate για εμας που για πάντα θα αγαπάμε το Gossip Girl) μπορεί να κάνει κάποιον να δει αυτή την σειρά.


12)Quantico
Η νεαρή Alex μπαίνει στην ακαδημία του FBI για νέους αστυνομικούς. Περνώντας καθημερινή εκπαίδευση και ενώ συναντά και άλλα άτομα βλέπει τα όρια που έχει τόσο σωματικά όσο και νοητικά. Μόνο όταν ένα από τα εκπαιδευόμενα μέλη θα βρεθεί να κάνει την 2η μεγαλύτερη τρομοκρατική ενέργεια μετά τους δίδυμους πύργους θα αναζητήσει την αλήθεια, από  το να βρει ποιος το προκάλεσε μέχρι και να αθωώσει και τον ίδιο της τον εαυτό.


13)Grandfathered
Ο Jimmie είναι εργένης, έχει δικό του εστιατόριο και γυναίκες όποτε θέλει. Λέει σε όλους ότι θα ήθελε οικογένεια χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή κίνηση για να την αποκτήσει. Μέχρι που εμφανίζεται ένα αγόρι που λέγεται ότι είναι ο γιος τους και έχει και δικό του παιδί! Ο Jimmie θα γίνει πατέρας και παππούς την ίδια στιγμή και δεν ξέρει ακόμα πιο είναι το χειρότερο. Να του λένε ότι είναι πατέρα ή ότι είναι παππούς; Νοιώθουμε ότι θα γελάσουμε πολύ φέτος.


14)Scream  Queens
Όλα αρχίζουν όταν στην αδελφότητα των -Κ γίνεται ένας φόνος.  20 χρόνια μετά η αδελφότητα δέχεται για μέλη της οποιοδήποτε θέλει να μπει. Αυτό όμως δεν το θέλουν οι παλιές –Κ και έτσι κάνουν μια σειρά από διάφορες δοκιμασίες. Το κακό είναι ότι όποιος χάσει καταλήγει νεκρός. Ο Ryan Murphy φέρνει λίγο από την τρέλα του American Horror Story χρησιμοποιώντας αγαπημένους του παλιούς συνεργάτες (Emma Roberts & Lea Michele) αλλά και καινούργιους (Ariana Grande & Nick Jonas) για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


15) Supergirl
Η Melissa Benoist έκανε το παρθενικό της ταξίδι μέσα από την σειρά του Glee. Φέτος γίνεται η πρωταγωνίστρια Kara Zor-El, όπου είναι η ξαδέρφη του γνωστού σε όλους μας Superman. Κρύβει την ταυτότητα της μέχρι που θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι οι δυνάμεις που έχει πρέπει να τις χρησιμοποιήσει για το κοινό καλό και από εκεί και πέρα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους συμπολίτες της


16)Wicked City
O  Ed Westwick έρχεται μετά από τον κόσμο του Gossip Girl να μας αποδείξει ότι είναι ένας μανιακός δολοφόνος. Η σειρά ξετυλίγεται το 1982 όταν ο Kent είναι ένας μανιακός δολοφόνος ο οποίος πρέπει να κρυφτεί από τους ντεντέκτιβ, τους διάφορους πωλητές κοκαΐνης και με την βοήθεια της  Betty θα προσπαθήσει να τα καταφέρει. Είναι μια άλλη μορφή της ιστορίας της Bonnie και του Clyde.






Συνεχίζονται
1) Arrow= 4η season

2) The Big Bang Theory= 9η season

3) Criminal Minds=11η season

4) Doctor Who=9η season
5) Flash=2η season

6) Gotham=2η season

7) Grey’s Anatomy=12η season

8) Grimm=5η season

9) Homeland=5η season

10) How to get away with a murder=2η season

11) Marvel’s agent of Shield=3η season

12) Originals=3η season

13) The Vampire Diaries=7η season

14) Once Upon a Time=5η season


15) Supernatural =11η season

16) The Walking Dead=6η season

17) American Horror Story =5η season

18) Orange is the new black=3η season

19) Pretty Little Liars =6η season, 11 episode 


Συντάκτης: Μαρία-Αλίκη Κουτσούκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου